Начинание

Софтуерните продукти до сега се разработваха за настолни компютри работещи на един компютър или в мрежа на наколко компютъра.

Ние сме се заели да оптимизираме и обединим много услуги в един единствен облак, независимо дали искате да сте навсякъде със свойте снимки, документи или клипчета. А защо не да виждате от всякъде и бизнес информацията си в удобен вид?

Мисия

С използването на най-новите технологии в областа на IT сферата ние сме се заели да подпомогнем и организираме дейността на всеки един човек, фирма или организация.

Създадените от нас продукти целят да бъдат полезни, независими от носителя, преносими и достъпни от всяко едно устройство или място в света, съответно това да става през защитена и криптирана среда.

Какво сме направили

Изградили сме хибридна инфраструктура за управление на облачни услуги интегриращи WEB, DBaaS и SasS, чрез които по един и същи начин управлявате Вашите ресурси и не се интересувате как се случва това.

С гъвкавостта на нашите услуги, можете да ги изпозвате само когато ви трябват и информацията да ви се пази до следващото поискване, в максималния период за съхранение на данните.


За контакт:

Стела Цанкова, тел: 0878 608 403, email: stella@pointerbg.com
Емил Василев, тел: 0878 608 471, email: emo@pointerbg.com
Офис, email: sales@pointerbg.com

Други наши проекти